Disclaimer

Elke dag zijn we op zoek naar geweldige deals en elke dag lukt het weer om een hele hoop mooie deals te vinden en te delen. Onze missie is om mensen te helpen met het besparen op hun vliegtickets & vakanties.

Het aanbod op onze website, de “deals” zoals wij ze noemen, vinden we bij bekende touroperators en reisaanbieders. Zij spelen regelmatig met de prijzen en wanneer deze heel ver zakken laten wij het je weten. Zo tonen we de krenten uit de pap en scheelt dat jou behoorlijk wat zoekwerk.

Het is echter wel belangrijk nooit te vergeten dat prijzen voor dit soort deals snel kunnen wijzigen. Vaak sneller dan wij kunnen typen; het lukt ons dus ook niet om alle prijzen pro-actief en constant in de gaten te houden. Dat is écht heel veel werk!

Is de prijs van een deal hoger? Dan heb je waarschijnlijk de instructies niet gevolgd of is de prijs verdwenen omdat een ander met de laatste stoelen aan de haal gegaan is. Je kunt ons altijd even een berichtje sturen, dan passen we het aan.

Sommige deals op onze website, herkenbaar aan het TravelClown Logo, boek je niet bij bekende reisorganisaties maar bij TravelClown. Voor deze deals hebben we aanvullende voorwaarden die altijd geldend zijn. Je vindt deze voorwaarden bij elke deal en kunt bij vragen natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Fouten

TravelClown is niet verantwoordelijk voor eventuele schrijf, typ, zet, druk of andere fouten die ontstaan zijn uit het gebruik van deze website.

Foto’s

We maken gebruik van foto’s van Pexel, Shutterstock, GettyImages, Dollarphotoclub en vooral ook veel eigen materiaal! Mocht je van mening zijn dat we via een van onze kanalen inbreuk maken op je auteursrecht, stuur ons dan even een berichtje en we lossen het voor je op.

Copyright © 2019 TravelClown, All Rights Reserved