Hoe het werkt

Elke dag wordt er keihard gestunt met de prijzen van vliegtickets, hotel, pakketreizen en andere reisproducten. Reisorganisaties delen deze prijsverlagingen bijna nooit met hun klanten of met ons. Dankzij jarenlange ervaring is het team van TravelClown erin geslaagd deze prijsschommelingen goed en nauwkeurig in de gaten te houden. Onze website, live sinds 2018, is de plek waar je terecht kunt voor al jouw reisinspiratie, een flinke dosis reisinformatie en natuurlijk een overload aan prachtige deals. Benieuwd hoe TravelClown nou eigenlijk werkt?

 

Flash deals

Tegenwoordig worden de prijzen van vakanties en vliegtickets constant door de aanbieders aangepast. Prijzen vliegen soms per minuut omhoog of omlaag. Veel van de prijsverlagingen worden niet naar buiten toe gecommuniceerd, het zijn immers dagelijkse werkzaamheden. Toch zit er tussen al dat prijzengeweld vaak enorm veel voordeel verborgen. Deze tijdelijke ‘flash sales‘ kunnen soms namelijk wel meer dan 70% korting geven ten opzichte van de normale prijs. Zo kan het voorkomen dat je een ticket naar New York voor €145 scoort, een 9-daagse vakantie naar de Dominicaanse Republiek boekt voor maar €399 of voor twee tientjes naar Milaan.

Is er vanuit de USA een mooie sale richting Amsterdam? Dan kun je er vergif op innemen dat over een week onze eigen KLM zal terugslaan met een uitstekend aanbod van deals richting de bases van hun Amerikaanse concurrenten. Het zijn precies dit soort deals waarvan jij als reiziger geen idee hebt en die wij op het spoor komen dankzij onze ervaring en expertise.

 

De ‘deal speurneuzen‘ van TravelClown

Ons team bestaat uit 6 reisliefhebbers die elke dag in touw zijn om de aller beste deals op te sporen. We gaan het internet op en checken we bij de verschillende reisorganisaties wat ze voor mooie deals hebben. Uiteraard gebruiken we ook ons eigen netwerk, hebben we een aantal slimme tools gebouwd en houden we alle aanbiedingen in de gaten. Elke dag vissen we de krenten uit de pap en schrijven we tussen de 15 en de 20 deals welke we op onze website delen. Uiteraard kun je ons ook op Facebook volgen want ook daar komen de deals op onze pagina voorbij.

Wij laten je zien waar het voordeel ligt en geven je een voorbeeld. Via een screenshot kun je zien dat wat we gevonden hebben ook écht te boeken was en via de uitleg en knop ‘bekijk deze deal’ kom je direct op de website van een van onze partners terecht waar je de deal kunt boeken.

 

OP=OP

Prijzen van reizen veranderen continue en ook de prijzen van de deals die je op TravelClown tegenkomt ontkomen hier niet aan. Omdat we je bij de flash deals die we delen altijd doorsturen naar anderen hebben we dan ook geen enkele invloed op de ontwikkeling van de prijzen. Het komt helaas wel eens voor dat de prijzen al een paar minuten na het publiceren weer weg zijn. Wees dan niet boos op ons, wij kunnen hier niets aan doen. Laat ‘t ons wel even weten, dan passen we het artikel op onze website aan.

Kun je de prijs niet vinden? Dan kan het ook voorkomen dat je niet exact boekt wat we gevonden hebben. Afwijken van het aantal reizigers, de vertrekdatum of lengte van de reis, het vertrekvliegveld of andere ‘harde eisen’ kunnen er al voor zorgen dat de prijs ineens omhoog schiet. Check dus altijd zorgvuldig wat onze instructies zijn en sla je slag als de deal bij je past!

Copyright © 2019 TravelClown, All Rights Reserved