GOEDKOPER OP REIS DANKZIJ DE EXPERTS VAN TRAVELCLOWN

Wij helpen jou het maximale uit je vakantie budget te halen!

Prijzen van vluchten, vakanties, stedentrips, treinkaartjes en zelfs toegangskaarten tot de sauna veranderen constant! Deze prijswijzingen zijn soms enorm en worden bijna nooit met jou gedeeld. Dat maakt het zoeken naar een goede deal niet altijd even makkelijk want hoe weet je nou of je écht de beste prijs hebt?

TravelClown houdt al deze prijsontwikkelingen in de gaten en tipt je op het moment dat prijzen écht laag gaan. In onze posts delen we alle noodzakelijke informatie én geven we je onze professionele mening:

Hoe lang is de deal te boeken denken we? Wat is ongeveer de normale prijs? (en dus jouw voordeel!) en wanneer kun je eigenlijk reizen? Alles wat je moet weten komt terug; zo maken we jouw leven een stuk makkelijker!

OVER ONS - WIE ZITTEN ER ACHTER TRAVELCLOWN?

TravelClown is in oktober 2018 opgericht door Jorn en Ingmar. Het idee? Mensen dagelijks inspireren met leuke reisdeals, tips en weetjes!

En dat is gelukt want tegenwoordig maken meer dan 100.000 mensen gebruik van TravelClown en hebben we al duizenden mensen, vaak met heel veel voordeel, op reis kunnen sturen!

Jorn is de onbetwiste social media guru van het team en houdt zich dagelijks bezig met onze marketing. Hij heeft daarnaast nog een bedrijf en is een echte Ajax fan!

Ingmar (hier rechts) is de reis-expert van het team en houdt zich al bijna 10 jaar bezig met de reisindustrie. Hij weet alles van de reisbranche en schuift regelmatig aan als expert bij TV programma of helpt bij onderzoeken.

Close