Over TravelClown

Reizen is wat we het liefste doen; nieuwe plekken ontdekken en genieten van de vele indrukken die we daar op doen. Dat kunnen we heel dicht bij huis doen of juist ver weg. Tijdens de reizen die we zelf maakten ontdekten we dat de reis ons blij maakte maar dat het vinden van de beste deals, het maken van de boekingen en de vele dingen die geregeld moeten worden veel stress en gedoe opleverde. ‘dat kan beter!’, en het idee van TravelClown is geboren!

Clowns maken mensen aan het lachen, net als de deals die we met onze volgers & fans delen. Zo zijn we ook op de naam gekomen die ook nog eens uitstekend blijft hangen en volgens alle marketingboekjes ook nog eens het maximum van 3 lettergrepen niet overschrijdt! En weet dat we gewoon hele toegankelijke mensen zijn. Vergeet het beeld van een killerclown dus maar snel 😉

 

Goedkoper op reis dankzij de experts van TravelClown

Ons team van 8 travel experts speurt dagelijks het web af naar de aller beste deals. Wat veel mensen niet weten is dat de prijzen voor vliegtickets maar ook die van hotelkamers, huurauto’s en pakketreizen enorm schommelen.

De reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen werken met flexibele prijzen om zoveel mogelijk stoelen, kamers en reizen te verkopen tegen de voor hun beste prijs. Maar regelmatig lukt het ze niet om hun hele voorraad weg te krijgen. Zonder met de hele wereld te delen worden prijzen dan verlaagd en dat is waar het team van TravelClown haar slag slaat.

Wij speuren deze prijsverlagingen op en delen deze via onze website. We geven je een voorbeeld in de vorm van een screenshot en delen alle informatie die nodig is om de reis te boeken. Boeken doe je bij deze “flash deals” bij een van onze partners. Dat zijn stuk voor stuk bekende en vertrouwde reisorganisaties.

 

Boek bij onze partners via TravelClown

De deals op onze website boek je bij onze partners. Door op de buttons te klikken sturen we je door naar de relevante partner om je deal te boeken. Of iets anders, want vaak is er nog veel meer moois te vinden. Je steunt TravelClown trouwens gratis door via onze links te boeken. Dat kost je dus helemaal niets: Zero. Wij krijgen een commissie van de reisorganisatie waarmee we onze service gratis kunnen blijven aanbieden en jou geld kunnen helpen besparen op je vliegtickets en vakanties.

 

Is TravelClown betrouwbaar?

Onze missie is om jou blij te maken met mooie deals en om je dagelijks te verrassen en te inspireren met vakantie-voordeel. Daarbij vinden we het van belang dat je veilig en zonder stress op reis gaat. We werken daarom alleen samen met partners die we volledig kennen en vertrouwen en waarbij je boekt met SGR en ANVR zekerheid. Vakantie moet een feestje zijn, dus zorgen we daarvoor!

  • Boek bij onze partners: Je boekt je reis op de website van een van onze partners en doet daar ook de betaling. Onder andere TUI, Sunweb, DéVakantieDiscounter en Corendon behoren tot onze top-partners. Je kunt dus met een gerust hart boeken.

 


Wie zitten er achter TravelClown

TravelClown is in december 2018 opgericht door Jorn en Ingmar. Behalve gek van reizen heeft Ingmar de afgelopen 10 jaar als ondernemer in de reiswereld zijn strepen verdiend. Jorn heeft dankzij zijn uitgebreide horeca en online marketing ervaring het juiste netwerk en de kennis in huis om te helpen bij het ontwikkelen van een nieuw reismerk.

Daarnaast werken Teun, Nina, Jaap, Eva, Dennis, Martin, Valerie en Dino elke dag hard aan het helpen van onze fans en volgers. We werken 24/7 en ons team werkt zowel vanuit ons hoofdkwartier als vanuit “remote locations” zoals Argentinië, Bali en Tanzania, want we zijn per slot van rekening natuurlijk wel écht reisliefhebbers!

 

Copyright © 2019 TravelClown, All Rights Reserved