Antwoord op veelgestelde vragen

Hoe werkt TravelClown?

Simpel! Wij zoeken het internet af naar geweldige en vaak geheime travel deals. Wat we vinden delen we op onze website. We delen ook alle noodzakelijke informatie zoals de reisperiode, vertrekluchthaven en waar je de deal kunt boeken.

Wat maakt TravelClown beter dan de andere travel deal websites?

Andere websites gebruiken vaak software of geautomatiseerde systemen. Wij gebruiken ons gevoel, ervaring en verstand. Zo weet je zeker dat een goede deal ook écht een goede deal is! En als je vragen hebt; zijn we 24/7 beschikbaar (bijna dan)

Kan ik ook zoeken op specifieke reisdata?

Nee, op dit moment is dat niet mogelijk. Dat komt ook omdat alle deals met de hand gezocht worden. Gelukkig toon ik je wel in 1 oogopslag in welke periode je moet vertrekken zodat je snel kunt zien of de deal ook voor jou geschikt is!

Kun je me helpen met persoonlijk reisadvies?

Nee, we zijn geen reisbureau en kunnen niet helpen bij persoonlijke verzoeken. Maarrr.. plaats gerust een berichtje op onze Facebook wall. Grote kans dat we ’t toch oppakken!

Vinden en delen jullie alleen maar last minutes?

Nee, zeker niet! De deals die we vinden zijn een combinatie van alles door elkaar! Soms zijn het inderdaad last minutes maar andere keren zijn het deals in specifieke schoolvakanties of over 1, 2 of 3 maanden. Het is altijd een mix!

De prijs die jullie laten zien klopt niet. Wat is er aan de hand?

Alle deals die we vinden worden aangeboden door airlines en/of reisorganisaties. Soms zijn er maar 2 of 4 stoelen of kamers voor die lage prijs te vinden (maar die info zien wij niet!). Het kan dus soms voorkomen dat prijzen veranderd zijn. Helaas ligt dit volledig buiten onze invloedssfeer :(. Stuur ons een email; dan passen we het aan!

Waar boek ik de reis die jullie delen?

Wij verkopen zelf geen reizen. Wel werken we samen met grote en bekende reisorganisaties.
Dat doen we omdat we betrouwbaarheid belangrijk vinden. Zo boek je altijd zonder stress!

Zijn jullie bij de ANVR/SGR aangesloten?

Nee, want wij zijn geen reis-aanbieder. Regelmatig schuift onze oprichter aan bij evenementen van de ANVR (we zijn zéker vrienden!).

Boeken doe je wel altijd bij partners die bij de ANVR zijn aangesloten. Dat is voor ons een harde eis om samen te kunnen werken!

Close