antwoord op veelgestelde vragen

Wat is TravelClown en hoe werkt het?
"TravelClown is een travel deal blog, elke dag delen we geweldige traveldeals naar alle uithoeken van de wereld. We speuren naar alle soorten deals: van luxe all inclusive pakketreizen tot losse vliegtickets en stedentrips en weekendjes weg. Als de prijzen goed zijn dan delen we de deal op onze site!
Een groot deel van de deals die we met je delen boek je gewoon op de website van de aanbieder. We werken alleen met bekende en grote reisorganisaties zoals TUI, Sunweb, KLM, Skyscanner en anderen samen zodat we weten dat je bij het maken van je boeking in goede handen bent."
In 2018 bereikte de liefde voor reizen het hoogtepunt toen Jorn & Ingmar begonnen met een klein blog over goedkope vliegtickets. Binnen een aantal maanden hadden we tienduizend fans en inmiddels bezoeken dagelijks meer dan 15.000 mensen onze website. Ook zijn we begonnen met het aanbieden van eigen deals zodat we nóg leukere en vooral voordeliger tripjes aan onze volgers kunnen aanbieden.
We zien onzelf niet als de traditionele touroperator of reisbureau maar verkopen tegenwoordig ook onze eigen vakanties (Dus eigenlijk zijn we het wel). We zijn vooral een inspirator met als doel om jou de aller beste deals te kunnen tonen. Soms kunnen we die zelf voor je regelen (en boek je bij TravelClown) maar heel vaak maken we gebruik van de kennis en expertise van onze partners zoals TUI.
Ons team van experts speurt het web af naar de verborgen prijsdalingen die altijd en overal plaatsvinden. Als de prijzen heel ver zakken schrijven we daar een blogpost over en delen we deze informatie met onze volgers. Je kunt dan zelf kiezen of je direct toeslaat of dat je wacht of er de volgende dag weer een ander dealtje voor je tussen zit.
Reisorganisaties en luchtvaartmaatschappij stunten regelmatig met de prijzen. Als de prijzen vér onder het normale niveau zakken dan laten wij je dat weten.
TravelClown is 100% gratis en zal dat ook altijd blijven! We verdienen geld aan de commissies die we ontvangen van onze partners indien je via onze linkjes een boeking maakt. Jij maakt nooit extra kosten voor het gebruik van TravelClown (ook niet door via onze linkjes tet boeken).
Een deel van de deals die we vinden boek je bij anderen, we sturen je dan door naar onze partner om de boeking te maken. Een ander deel van de deals die we met je delen boek je bij TravelClown op de website. Dit geven we duidelijk aan bij elke deal.
Simpel! Klik op "bekijk de deal" en we sturen je door naar de website van de reisorganisatie waar je de deal kunt boeken.
Ja, je kunt de reisperiode, aantal reizigers en andere informatie uit de deal altijd wijzigen. Hou er dan wel rekening mee dat de prijs kan veranderen. Vaak kun je niet voor elke optie voor de laagste prijs boeken. Wij tonen je de laagste prijs maar je moet zelf besluiten of het bij je aansluit en of je toeslaat.
Het is goed om te weten dat we elke dag meer dan 25 nieuwe deals opzoeken en met je delen. Het in de gaten houden van de beschikbaarheid van oude deals is helaas een onmogelijke opgave waardoor je soms oude deals tegenkomt die niet meer beschikbaar zijn om te boeken
Prijzen veranderen razendsnel en het kan dus voorkomen dat prijzen veranderne nadat wij de deal op onze site gezet hebben. We voegen altijd een screenshot bij de deal zodat je kunt zien dat de deal echt te boeken was voor die mooie prijs. We hebben helaas geen enkele invloed op de beschikbaarheid van een prijs.
Door een datum te selecteren, je gegevens in te voeren en de betaling af te ronden maak je een boeking bij TravelClown.
Ja, na het afronden van je boeking ontvang je van ons een e-mail met daarin een overzicht van je boeking.
Gebruik de naam zoals in het paspoort. De eerste voornaam en je achternaam is voldoende. Hetzelfde geldt voor eventuele andere reizigers.
TravelClown verkoopt vooralsnog geen pakketreizen en valt daarom niet onder de SGR regeling.
Na het afronden van je reservering is de boeking definitief en gelden de annuleringsvoorwaarden uit onze algemene voorwaarden of de annuleringsvoorwaarden van de specifieke deal die je geboekt hebt.
Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn om een reis te kunnen boeken via TravelClown. We maken hierin geen uitzonderingen.
Ja, dat kan. Indien je met een baby, kind of met een minderjarige onder de 15 jaar op reis gaat en deze heeft een andere achternaam dan jezelf, dan is het verplicht dat je een ondertekende Engelstalige verklaring bij je hebt waarin staat dat de achterblijvende ouder (die wel dezelfde achternaam draagt) het kind of minderjarige toestemming verleent om de reis te maken. Bij deze verklaring dient een kopie van het paspoort van de toestemminggever gevoegd te worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bij je hebben van de juiste en volledige documenten.
Je kunt betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, American Express en via PayPal. Uiteraard doen we niet aan credit card toeslagen en andere extra kosten.
Het wijzigen van je boeking is beperkt mogelijk. Bekijk hiervoor de voorwaarden die we in je bevestigingse-mail hebben meegestuurd.
Annuleren van je boeking is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Kijk hiervoor naar de informatie in je bevestigingse-mail.
In de regel ontvang je binnen 72 uur na het maken van je boeking van ons je vouchers en/of reisbescheiden. Niet ontvangen? Mail ons dan op vragen@travelclown.nl en we zoeken het voor je uit.
De informatie over de tijden van het in en uitchecken kun je terugvinden op de voucher en in de e-mail met daarin je voucher.
Sommige hotels zijn rolstoeltoegankelijk maar een aantal ook niet. In de beschrijving delen we deze informatie met je. Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Bij klachten, vragen of andere opmerkingen over de accommodatie of je kamer moet je in eerste instantie altijd bij het personeel ter plaatse zijn. Je kunt je klacht of opmerking het beste direct melden bij de receptie van de accommodatie, zodat zij het kunnen oplossen. Zij hebben in de meeste gevallen het beste de mogelijkheid je te helpen met je probleem. Is het ter plekke niet op te lossen, kun je daarna altijd contact opnemen met TravelClown.
Copyright © 2019 TravelClown, All Rights Reserved